Пн-Пт 10:00-19:00,
Сб-Нд 10:00-18:00

Огляд велосипеда Kellys Viper 50

Огляд велосипеда Kellys Viper 50 15.03.2017

На хвилі зростаючої популярності велосипедного руху в нашій країні, все більше активних людей прагнуть пересісти на двоколісний механічний транспорт. Адже який ще транспорт, дає людині стільки свободи та задоволення в  русі, та ще й позитивно впливає на стан її здоров'я?!

     В цьому огляді ми розповімо про велосипед, а саме  про «перший» дорослий велосипед.

   Kellys VIPER 50 –  це гірський (МТБ) велосипед початкового та любительського рівня. Призначений для приємних вело-прогулянок містом, на дачі, в невеликій вело-подорожі, чи подорожі вихідного дня, незалежно від типу дорожного покриття. Тобто - ідеальний варіант для першого дорослого велосипеда!

 Дана модель йде в двох кольорових дизайнах – яскраво червоному, та чорно-блакитному.


На даний час, це мабуть одні з найдоступніших та популярних брендових велосипедів, на нашому ринку. Хочу відразу зазначити, що Kellys – це успішний європейський виробник велосипедів, так що нехай Вас не бентежить слово «найдоступніший», воно стосується лише ціни і рівня навісного обладнання велосипеда. Та найголовніша деталь будь-якого велосипеда – це його основа, тобто рама.

Рама Kellys Viper – виготовлена з міцного алюмінієвого сплаву (6061) та виконана в яскравому дизайні, що притаманний усім моделям велосипедів цього бренду. Геометрія рами розроблена з розрахунку на колеса 26-го розміру, що сприяє кращій маневреності велосипеда. Більш вертикальна підсідельна труба та коротка база дає комфортну вертикальну посадку  велосипедиста (тобто спина велосипедиста буде більш випрямлена, подібно як у дорожніх велосипедах, а ніж як в більш дорожчих гоночного класу). Також на рамі передбачені всі можливі кріплення для насоса, фляготримача, багажника, крил чи підніжки.

Обладнання.

     На велосипед встановлена амортизаційна вилка SR Suntour XCT HLО з ходом пружини 100мм та можливістю її блокування. Мабуть найкраща, та найпоширеніша вилка в даному ціновому діапазоні. Так, вона не поглине великі кочки і вибоїни на вашому шляху, та все ж добре з'їсть невеликі нерівності та ямки.


Шатуни того ж відомого виробника, що й амортизаційна вилка. Її рівень повністю відповідає вимогам та призначенню рівня велосипеда. Вся ж трансмісія розрахована на 24 швидкості (3-и зірки попереду, да 8 позаду)

  За плавне перекидання ланцюга на передніх зірках відповідає перемикач Shimano FD-M190, задніх малих зірок - Shimano Acera RD-M390.

    Механічні дискові гальма Zoom - гарна альтернатива застарілим (для велосипедів МТБ) обідній гальмівній системі.

  Колеса, покришки, кермо та підсідел -  надійні компоненти від відомого європейського виробника KLS.

     М'які двошарові ручки руля - KLS Advancer 2D, забезпечать надійний хват руці.

Велосипед дійсно вийшов гарним та яскравим. Відразу видно, що виробник вклав в нього частинку своєї творчої душі, щоб привернути вашу увагу до нього, а привернувши її - занурити Вас, в світ велосипедного руху. Ось такий він - цікавий та популярний Kellys VIPER 50. Мабуть про це і йдеться в слогані Kellys: "Кожен велосипед має місію".

     Придбати велосипед Kellys VIPER 50 можна в найближчому магазині-партнера Kellys, у вашому місті. Перелік магазинів партнерів Kellys можна дізнатися тут.