Пн-Пт 10:00-19:00,
Сб-Нд 10:00-18:00

Шоломи ONRIDE

Шоломи ONRIDE 06.07.2018

ШОЛОМИ ONRIDE

Почати, мабуть, варто з того, що якби автор цієї статті катав без шолома, то вже б і не катав, і не писав би зовсім. Було таке враження, ніби тебе огріли кувалдою по всій поверхні “макітри” одночасно. Страшно навіть уявити, що, якби цей удар приклався в одну точку. Без перебільшення - шолом рятує життя велосипедиста. Тому, якщо в голові є мозок, ту голову треба захищати. Ви ж не збираєтесь економити на своєму житті та здоров’ї?

З іншого боку, шолом - штука, скажімо прямо, одноразова. Так-так, енергія удару поглинається і розподіляється по всій внутрішній поверхні “чайника” саме за рахунок руйнування його конструкції. Це -як страховий поліс миттєвої дії. Стовідсоткова виплата відшкодування.  “Якби знав де впадеш, то й сіна підстелив би”. Чули таку приказку? То оце якраз воно! А от скільки грошей витрачати на таке одноразове страхування, то вже кожен вирішує сам. Український бренд ONRIDE пропонує досить великий вибір шоломів. Поїхали.

ДИТЯЧІ ТА ПІДЛІТКОВІ МОДЕЛІ

Маленькі діти. Саме серед них найчастіше і зустрічаються справжні шибайголови та безстрашні відчайдухи. Вони все перевіряють на міцність, всьому вчаться на власному досвіді і довіряють лише власним гулям та синцям. Вони тільки знайомляться з велосипедом, переборюючи свій страх, сміливо й наполегливо вчаться кататися, але ж і падають чимало. Причому діти до 10 років ще зовсім не вміють групуватися під час падінь, у них ще немає рефлексу тримати голову. Дитячі та підліткові шоломи ONRIDE мають посилений захист потилиці, збільшену кількість поглинаючого матеріалу на скронях - все задля безпеки молодого райдера. Крім основної своєї функції - захисту голови, шолом для маленького байкера має принести саме усвідомлення захищеності, а катання в шоломі - стати нормальною звичкою і правилом безпеки від найперших в житті обертів коліс.

CLIP

Найпростіша конструкція з дванадцятьма отворами виконана за технологією Out-Mold. Легкий і добре вентильований шолом для найменших велосипедистів має яскраве блакитно-зелене забарвлення. Пом’якшуючі подушечки легко знімаються, їх можна випрати або й замінити на нові, що також доступні у продажу. Система кріплення також змінна і продається, як окрема запчастина. Затяжка на потилиці за допомогою поворотного зубчастого кільця та регульовані ремінці забезпечують зручне і надійне припасування шолому. Модель доступна у двох розмірах: S (48-52см) і M (52-56см), вага 180г і 190г відповідно.

SPIDER

Шолом Out-Mold конструкції з вісьмома отворами. Стильний, “як дорослий” дизайн у блакитно-червоному забарвленні. Ця модель також має змінні подушечки та систему кріплення на поворотному потиличному затискачі. Ні відміну від CLIP, ремінці фіксовано закріплені на скронях, що дозволяє точніше їх регулювати. Шолом доступний у розмірах S (48-52см) та M (52-56см), і важить 200г та 220г відповідно.

RIDER

“Дорослий” шолом у дитячих розмірах для юних гонщиків. Надійна і жорстка конструкція, що виконана за технологією In-Mold, має дуже стильний Enduro-дизайн із повним захистом потилиці та з окремим козирком. 17 отворів забезпечують чудову вентиляцію та низьку вагу. Змінні (і доступні окремо у продажу) вологопоглинаючі подушечки, а також надійна система кріпленння з поворотним потиличним затискачем. Два види забарвлення на вибір: жовто-синє або блакитно-сіре. Розміри S (48-52см) та M (52-56см), вага 230г та 240г відповідно.

КРОС-КАНТРІ ТА УНІВЕРСАЛЬНІ ШОЛОМИ 

Ви катаєтесь у парку на вихідних, чи їздите на велосипеді на роботу? Берете участь у перегонах, або любите цікаві подорожі і велопоходи? Оберіть для себе надійний і стильний шолом ONRIDE.

SLIDE

Найпростіший Out-Mold шолом, проте з посиленим захистом потиличної зони. Гарна вентиляція забезпечується завдяки 21 отвору, 8 з яких (у передній частині) захищені сіткою від комах. Зручний поворотний затискач дозволяє надійно зафіксувати шолом на голові. Гладенькі ремінці не поглинають піт та не натирають вилиці та підборіддя. Просте змінне кріплення продається окремо, так само як і комплект пом’якшуючих подушечок. Яскравий жовтий колір з блакитним козирком гарно пасуватиме до велоформи ONRIDE у національному забарвленні. Модель доступна у двох розмірах: M (55-58см) та L (58-61см), вага відповідно 250г та 260г.

GRIP

Класична універсальна модель, вироблена за технологією Out-Mold. 29 отворів забезпечують відмінну вентиляцію та полегшують конструкцію. Поворотний потиличний затискач регулюється також по висоті, що дозволяє щільно та надійно припасувати шолом, незалежно від форми черепа. Змінні подушечки та тонке еластичне кріплення доступні, як запасні частини. Придбав ровера - не забудь про шолом. Ця проста і доступна модель відмінно підійде для новачків. П’ять варіантів забарвлення (біло-сріблясто-чорне, жовто-синьо-чорне, чорно-червоне, чорно-блакитне та чорно-зелене) напевне дозволять підібрати шолом точно під твій стиль. Два розміри: M (55-58см) та L (58-61см), вага 230г та 250г. 

MOUNT

Ненабагато дорожчий, але вже In-Mold шолом. Стильний дизайн з 23-ма отворами (4 з них захищені сіткою) справляє враження високої жорсткості конструкції і супернадійності. Гладенькі ремінці та поворотний потиличний затискач надійно і зручно фіксують шолом на голові. Система кріплення та комплект пом’якшуючих подушечок також доступні окремо, як запчастини. А вибір кольорів задовольнить найвибагливіші смаки: матовий чорний або білий, глянцевий чорно-зелений, чорно-червоний або чорно-блакитний. Вага 240г у розмірі M (55-58см) та 250г у розмірі L (58-61см). 



CROSS

Ця модель In-Mold конструкції - вибір нашої команди гонщиків крос-кантрі. Стрімкий аеродинамічний дизайн ніби й справді додає швидкості. 25 отворів, передні 6 мають захисну сітку - маємо добре вентильовану, жорстку і легку конструкцію. Поворотний потиличний затискач надійно припасовує шолом до голови і має також кнопку блокування/відпускання, яка надійно фіксує затяжку та дозволяє набагато швидше і легше зняти шолом. Система кріплення і комплект м’яких вологопоглинаючих подушечок швидко знімаються для чистки та прання, а також є змінними: ці запчастини доступні у продажу окремо. Три варіанти забарвлення (фактура матова): чорно-червоне, чорно-блакитне та чорно-неоново-жовте. У розмірі M (55-58см) шолом важить 255г, у розмірі L (58-61см) - 270г.


FORCE

Enduro дизайн підвищеної міцності, модель FORCE має повний захист потиличної зони. “Шкаралупа” відлита за технологією In-Mold і має 23 вентиляційні отвори. Окремої уваги заслуговує високотехнологічна фурнітура цього шолому. Пом’якшуючі подушечки вироблені із спеціального пористого вологопоглинаючого матеріалу, швидко знімаються для прання, а зношені можуть бути замінені на нові. Комплект кріплення також змінний, ці запчастини доступні окремо. Поворотний потиличний затискач регулюється також і по висоті, що дозволяє чітко і надійно припасувати шолом до будь-якої форми голови. Ремінці також мають особливу вентильовану конструкцію із сіткою між двох тоненьких пасків, а по всій довжині ремінців вшиті світловідбиваючі нитки. Пряжки на щелепах розстібаються і вільно ковзають, що дозволяє дуже зручно і точно підлаштувати затяжку ремінців. На підборідді ремінець має м’який вологопоглинаючий кожух. У задній частині кріплення наклеєна червона світловідбиваюча плівка. Колір блакитний матовий, із жовтим зйомним козирком. Доступні два розміри: M (55-58см) та L (58-61см). Вага 278г (розмір M).

ШОСЕЙНІ ШОЛОМИ

Вентиляція та аеродинаміка, зручність та легкість, елегантність та стиль. Це - шосейні шоломи ONRIDE.

STAIR

Цей шолом виготовлено за технологією In-Mold, він має строгий і лаконічний сучасний дизайн з 20-ма вентиляційними отворами, 6 з яких захищені сіткою від комах. Чорно-біле матове кольорове рішення виглядає дуже стильно і пасує до будь-якого забарвлення велоформи чи аксесуарів. Гладенькі ремінці не поглинають піт та не натирають шкіру. Легка і еластична система кріплення з поворотним потиличним затискачем зручно і надійно фіксує шолом на голові. Пом’якшуючі подушечки поглинають вологу та дуже легко знімаються для прання. Так само як і система кріплення, комплект подушечок до цієї моделі продається окремо. Вага шолому справді низька: 236 г у розмірі M­ (55-58см) та 244г у розмірі L (58-61см).


LAP

Вишуканий дизайн у чорно-білих матових кольорах робить цей шолом не просто засобом безпеки, а й дуже стильним аксесуаром, що пасуватиме до будь-якого комплекту одягу. Аеродинамічна і чудово вентильована “шкаралупа” цього шолому спресована за технологією In-Mold та має цілих 36 отворів. Зйомна і доступна окремо у якості запчастини система кріплення має дуже тонкі і еластичнні пластикові елементи. Потиличний поворотний затискач регулюється також і по висоті, це дозволяє щільно і зручно зафіксувати шолом, незалежно від форми черепа. Крім цього у потиличній зоні на кріпленні є спеціальні петлі для окулярів, адже багато хто з гонщиків під час виснажливого горосходження, особливо у спеку, знімають окуляри та чіпляють їх на потилицю. Гладенькі ремінці не натирають шкіру обличчя. Дуже приємні на дотик, вологопоглинаючі подушечки легко знімаються для прання, а зношені чи загублені можна замінити на нові (продаються окремо). Модель доступна у двох розмірах: M (55-58см) та L (58-61см), вага відповідно 250г та 260г.

SERVAL

Ця модель має оригінальний дизайн у національних кольорах, жовта зовнішня плівка поєднується із блакитним забарвленням внутрішнього наповнення з пінополістиролу. Разом із жовто-блакитними окулярами ONRIDE VELCOR та велоформою ONRIDE UKRAINE цей шолом створює довершений за стилем комплект. Надзвичайно міцна і жорстка конструкція “шкаралупи” виготовлена за подвійним In-Mold методом, має 28 вентиляційних отворів, що забезпечують чудову терморегуляцію. Просте і надійне кріплення з поворотним затискачем на потилиці, гладенькі і приємні на дотик ремінці, м’які вологопоглинаючі подушечки - все це швидко знімається та за потреби замінюється на нове, запчастини доступні у продажу окремо, і (даруйте мені за цю тавтологію) доступні за ціною. 

* * *

Усі шоломи ONRIDE сертифіковані та відповідають суворим вимогам міжнародних стандартів безпеки: европейського EN1078 та американського CPSC. Як ви вже могли помітити, абсолютно для всіх (без виключення, починаючи від найдешевших дитячих моделей) шоломів у продажу є запчастини: змінні системи кріплення та комплекти пом’якшуючих подушечок. Ну де ви ще бачили такий рівень сервісу?

Агов! То ти з нами? Are you ONRIDE? Тоді не катай без шолома! Відповідально стався, як до своєї безпеки, так і до безпеки інших людей. Будь уважний на дорозі, дотримуйся правил руху (не сором наш бренд, друже!). Кажуть, велосипедистові не можна бажати “не падати”, бо неодмінно наврочиш. Тож ми просто бажаємо удачі на твоєму шляху! Катай ONRIDE!