Пн-Пт 10:00-19:00,
Сб-Нд 10:00-18:00

Універсальність Schwalbe G-One

Універсальність Schwalbe G-One 23.04.2021

Людство завжди прагне до спрощення та універсальності. Це не оминає і велосипедну тематику, адже як інакше можна пояснити світовий бум на грейвели? Легкий велосипед, котрий відмінно демонструє себе як на асфальті, так і на ґрунтах, яким зранку можна поїхати на роботу, а ввечері - на прогулянку в ліс, чи навіть відправитися у довготривалу подорож з сумками та багажниками.

Проте, як і будь-який нішевий продукт, гравійники вимагають особливих покришок, які будуть такими ж швидкими, як шосейні, але матимуть високу прохідність по бездоріжжю, як MTB. Здавалося б, це взаємовиключні побажання, але німецька компанія Schwalbe має свій варіант вирішення цього питання – серію покришок для гравійних велосипедів G-One.

Покришки Schwalbe G-One представлені у чотирьох версіях: G-One Speed, G-One Allround, G-One Bite та G-One Ultrabite. Усі ці покришки мають кевларовий корд та можуть використовуватися безкамерно, що у поєднанні з ефективним антипрокольним шаром, робить їх надзвичайно практичними та безпечними. Кожна модель серії G-One має свої особливості протектора, та свій діапазон ширини, тож ви зможете обрати саме ту покришку, яка відповідатиме вашим вимогам. Розгляньмо кожну модель окремо.

Schwalbe G-One Speed


Надзвичайна покришка, побудована на компаунді ADDIX SpeedGrip. Дрібний протектор забезпечує чудову швидкість на асфальтовому покритті, але водночас, G-One Speed чудово тримає велосипед на сухих гравійних стежках. Відмінний вибір для міста та прогулянок вихідного дня у найближчому парку.

Дані покришки виробник пропонує в розмірах 20”, 27.5”, 28” (700C) та 29” і варіюються шириною від 30 до 60 мм. На вибір доступні версії з чорною та бежевою боковинами.

Schwalbe G-One Allround


Дана модифікація вражає своєю універсальністю та балансом характеристик. Протектор більший, ніж у Speed, але він зберігає такі ж швидкісні властивості. З G-One Allround можна з комфортом проїхати лісовими стежками, чи польовими дорогами. Ширший малюнок протектора краще поглинає вібрації від нерівностей дорожнього покриття та ефективніше утримує велосипед на поворотах.

Модель G-One Allround виробник пропонує у трьох діаметрах: 27.5”, 28” (700C) та 29” із можливістю вибору ширини від 35 до цілих 70 мм (у розмірі 27.5”). Традиційно для гравійних покришок, кольори боковин можуть бути чорними або бежевими. Також доступні версії зі світловідбиваючими смугами.

Schwalbe G-One Bite


Наступна версія покришок G-One, котра вже більше націлена на ґрунтові дороги будь-якої якості. G-One Bite найкраще демонструє себе на гравії, сухому та навіть вогкому ґрунті. Крупні блоки протектора фактично вгризаються в землю, забезпечуючи стабільність велосипеда на стежках. Але і асфальт для неї не чужий.

На ринку доступні покришки діаметром 27.5” та 28” (700C) із шириною від 40 до 54мм. Бежева боковина пропонується для лінійки Performance.

Schwalbe G-One Ultrabite


Найбільш агресивна покришка з усієї серії G-One. Справжній танк, для подолання складних ґрунтів у лісі, на трейлах, гравійних шляхах та може навіть використовуватися для змагань. Протектор G-One Ultrabite має широко розташовані блоки, що надає високої стабільності велосипедові та дозволяє безпечно проходити повороти. При цьому, компаунд ADDIX SpeedGrip зберігає добрий накат.

Доступні діаметри покришок - 27.5” та 28” (700C) з шириною 40-50мм. Колір боковин може бути чорним, бежевим чи оливковим. Найкраще G-One Ultrabite використовувати, як передню покришку, в комбінації з G-One Bite або G-One Allround.


Усі версії покришок Schwalbe G-One створені на компаунді ADDIX, який забезпечує їм довговічність та відмінний накат. Як і решта покришок Schwalbe, ця серія має дві лінійки: Evolution, яка відзначається меншою вагою (і спершу задумувалася виробником, як версія для змагань) та Performance, яка важча але має дещо довший строк експлуатації, при інтенсивному використанні.

Велосипедний світ невпинно розвивається та щодня пропонує нам нові вдосконалення. І наш магазин Velosiped.com завжди готовий надати Вам якісний продукт. Тож, обирайте те, що вам припало до душі і гайда на зустріч новим пригодам!