Пн-Пт 10:00-19:00,
Сб-Нд 10:00-18:00

Все геніальне - просте! Ободна стрічка Stan's Notubes.

Все геніальне - просте! Ободна стрічка Stan's Notubes. 08.06.2018

Є такий хлопець на ім'я Стен. Стен любить ганяти на МТБ, але не любить, коли іржавий цвях пронизує покришку, немов спис кроманьйонця патлате тіло мамонта. Гарна погода потрібна, щоб ганяти, а не витрачати дорогоцінний час на ремонт камери. Еволюція дарувала людині інтелект, щоб вона власними силами вирішувала проблеми і саме цим скористався хлопець на ім'я Стен, який вигадав, як захистити свого мамонта від підступного списа на трейлах.

Розбортувавши колесо, дароване йому невідомим генієм давнього світу і поглянувши на пневматичне одоробло Джона Бойда Данлопа, що відкрилось перед очима, Стен подумав: хей-хей, а чому це ми в XXI сторіччі користуємося винаходом, який застарів щонайменше на 50 років? Оті чуваки, що палять динозаврів у двигунах внутрішнього згоряння ще в 60 рокі перейшли на безкамерні технології, а ми в цей чудовий липневий день сидимо в кущах з латками, клеєм  та відбуваємо покарання за наші гріхи? Невже заради цього ми гнули наші спини, щоб карбоновий ендурик понуро став зі спущеним заднім? Невже заради цього ми кантувалися у собаці Чернівці-Коломия у компанії циган та агрокультурних бабусь в 40-градусну спеку? Геть проколи!

Після численних проколів Стен викинув геть звичайну камеру, заливши у покришку революційну рідину. Не з першого разу Стену вдалося знайти ідеальний баланс хімічного складу речовини. Багато тестів провів винахідник, перш ніж герметик почав закривати проколи горе-списами. Але далекий ще був любитель ганяти на МТБ від спасіння, адже не створила людина ободу герметичного. 33 отвори насвердлено в кожному з них.

Довелося Стену винайти клінчер з малими гачками. Довелося знайти як закрити 33 отвори. Ані заглушки не працювали, ані слово чарівне. І згадав Стен про стрічку з клеєм на одній стороні — астронавти нею станцію "Мір" ремонтували, гуру із ЖЕУ мотають тисячі кілометрів її кожний день, рятуючи вас від короткого замикання, вантажні бригади грубими руцями з любов'ю огортують нею пакунки — чудо, як корисна ця стрічка! Стен огорнув нею внутрішню доріжку в ободі 2 рази, закривши вентиляційні шахти більше молекул повітря в діаметрі не було. І пролунала радісна пісня навколо Земної кулі — зраділи велозубатки горосходжувальні по всьому світі! Загерметизувалося колесо двадцять шосте й навіки звільнило від списів підступних, що б'ють в саме серце кожного райдера на Куяльнику.

Відомим відтоді став цей хлопчина. Започаткував він компанію з виробництва безкамерних технологій, адже ніщо не зупинить велосипед на шляху до щастя та торжества.

Придбати стрічку для обода ви можете в нашому інтернет-магазині  velosiped.com!