Пн-Пт 10:00-19:00,
Сб-Нд 10:00-18:00

Elite Challenge 2021 стартує!

Elite Challenge 2021 стартує! 17.11.2021

Шановні друзі!

Вже традиційно, в листопаді стартують змагання Elite Challenge, які організовує компанія Паул Ланге Україна у співпраці з італійським виробником велотренажерів ELITE. Змагання на велотренажерах проходять у багатьох країнах світу і в Україні відбудуться втретє. 

Цьогорічна траса Elite Challenge - це ділянка гонки з кільця полської Буковини:

  • Відстань: 3 км
  • Середній нахил: 3,3 %
  • Макс. нахил: 9,0 %

Учасник, який подолає трасу за найкоротший час, стає переможцем цього конкурсу. В 2021 році до звичних категорій "чоловіки" і "жінки" додалася категорія "Про". Переможці категорій "чоловіки" і "жінки" отримують інтерактивний тренажер від Elite - Suito-T. Переможцю категорії "Про" дістанеться ролерний тренажер Elite Quick-Motion.

Всі учасники, які подолають челендж, автоматично незалежно від результату приймають участь у розіграші класичного тренажера Elite Novo-Force. Шанс на перемогу має кожен!

Всім учасникам, що подолають дистанцію в нашому магазині, ми надаємо додаткову знижку -5% на покупки в день заїзду. 

Змагання триватимуть з 19 листопада до 19 грудня 2021. Приймати участь у конкурсі можуть особи віком від 16 років.

В нашому магазині вже встановлений велосипед з платформеними педалями і підключений інтерактивний велотренажер Elite Direto XR-T. За згодою з магазином можливо використання іншого велосипеда та/або власних педалей будь-якого типу.

Кожен учасник має право (за згодою веломагазина) на тестувальні заїзди. В залік змагань приймається тільки один результат від одного учасника, який буде зафіксований. Після фіксування часу учасника організатор не приймає для фіксації інші спроби.

Щотижня кращі результати публікуватимуться на сторінках Паул Ланге Україна у соціальних мережах. Підписуйтесь і слідкуйте за новинами.

Переможців змагань буде оголошено до 23 грудня 2021.

Чекаємо на вас!

 

З повною інформацією щодо конкурсу можете ознайомитися в положенні про змагання.