Пн-Пт 10:00-19:00,
Сб-Нд 10:00-18:00

ELITE CHALLENGE - перегони на велотренажерах повертаються!

ELITE CHALLENGE - перегони на велотренажерах повертаються! 12.11.2020


Вже вдруге в Україні відбудуться змагання на інтерактивних велотренажерах – Elite Challenge! Приходьте, приймайте участь, випробуйте себе та вигравайте подарунки.

Elite Challenge - це щорічні змагання на велотренажерах від італійського виробника ELITE, протягом яких учасники намагаються якомога швидше подолати відрізок віртуальної траси. Цього року перегони відбуватимуться з 20.11.2020 по 20.12.2020. І ми знов з радістю запрошуємо всіх бажаючих долучитись до події та пройти дистанцію в нашому магазині (м. Київ, вул. Комбайнерів, 3-А). Участь безкоштовна!

Траса Elite Challenge 2020 - це ділянка гонки національного чемпіонату Італії 2020 року в місті Венето, що має наступні характеристики:

  • Відстань: 3159 м
  • Набір висоти: 77 м
  • Середній кут нахилу: 2,31%
  • Максимальний кут нахилу: 9,63%

Цього року, в змаганнях визначено дві категорії учасників - Жінки та Чоловіки. Головний приз в кожній категорії - велотренажер Elite Direto XR, який отримає учасник, що подолає дистанцію в найкоротший час. Перші 50 учасників, що пройдуть дистанцію в нашому магазині, отримають в подарунок флягу Elite. 

Власники кращих результатів, отриманих в магазині Велокиїв за кожен тиждень проведення змагань та за весь період, отримають спеціальні подарунки та пропозиції від нашого магазину.

Для проходження дистанції, рекомендуємо мати при собі зручний одяг та взуття, рушник. Тренажер з встановленим шосейним велосипедом та педалями-платформами надається магазином. Також можливе проходження дистанції на власному велосипеді та/або педалях. За погодженням з адміністрацією, можливий пробний заїзд, але у залік іде лише один результат від одного учасника. Старт виконується з місця.

Щотижня кращі результати публікуватимуться на цьому сайті, на нашій сторінці у Facebook та сторінці організатора змагань Паул Ланге Україна. Підписуйтесь та слідкуйте за новинами!

Підсумки та ім'я переможця будуть опубліковані в термін до 23 грудня 2020 року.

 

Детальне положення про змагання>>