Пн-Пт 10:00-19:00,
Сб-Нд 10:00-18:00

ELITE INDOOR RACE - приходь в магазин та бери участь в перегонах

ELITE INDOOR RACE - приходь в магазин та бери участь в перегонах 12.01.2023

Шановні друзі!

Запрошуємо вас на традиційні міжсезонні змагання на інтерактивних велотренажерах, які цього року мають назву ELITE INDOOR RACE. Змагання організовує компанія Паул Ланге Україна у співпраці з італійським виробником велотренажерів ELITE. 

Прийняти участь в змаганнях в нашому магазині можуть всі громадяни України віком від 16 років, які підписали згоду на участь та зробили донат від 50 грн в банку, всі зібрані гроші з якої підуть на потреби 241 окремої бригади територіальної оборони міста Києва. 

Цьогорічна траса Indoor Race - це фрагмент 2020 UCI Road World Championships’ course (Imola, Italy):

  • Відстань: 2 км
  • Середній нахил: 3,5 %

Учасник, який подолає трасу за найкоротший час, стає переможцем змагань. В 2023 році всі участники з України змагаються в одній загальній категорії, а переможець отримує інтерактивний тренажер Elite Justo. Ще один такий тренажер буде розіграно серед всіх учасників змагань, які зробили донат. Чим більший донат, тим більше шансів у розіграші. Тобто шанс виграти тренажер буде у кожного учасника. 

Всім учасникам, що подолають дистанцію в нашому магазині, надається фірмова фляга змагань, також ми надаємо знижку -5% на покупки в магазині в день заїзду. 

Змагання триватимуть з 16 січня по 28 лютого 2023. 

В нас вже підключений інтерактивний велотренажер ELITE Justo і встановлений велосипед з платформеними педалями. За згодою з магазином можливо використання велосипеда учасника та/або власних педалей будь-якого типу. Заїзд відбувається в програмі ROUVY, а публікація результатів - на сайті ROUVY.

Кожен учасник має право на тестувальний заїзд, а також на необмежену кількість спроб (один донат - одна спроба). Всі спроби учасника автоматично фіксуються на сайті Rouvy одразу після заїзду та беруть участь в загальному заліку. 

Сторінка з усіма результатами - https://rouvy.com/expo/elite/results

Переможця змагань буде визначено 1 березня 2023 року серед всіх зафіксованих результатів з України, зафіксованих на сайті ROUVY. Переможця лотереї буде визначено в прямому ефірі на сторінці Паул Ланге Україна в Фейсбуці серед всіх учасників, які зробили донати. 

Офіційний сайт Elite Indoor Race - https://indoorrace.elite-it.com/uk/

Чекаємо на вас!