Пн-Пт 10:00-19:00,
Сб-Нд 10:00-18:00

HIGH5 - спортивне харчування переможців

HIGH5 - спортивне харчування переможців 21.09.2020

Асортимент магазину поповнився якісним спортивним харчуванням HIGH5, яке створено для тих хто хоче перемагати.

Про нас

Ми, в HIGH5, прагнемо створювати поживні продукти з дивовижними природними смаками, і ми хочемо допомогти вам досягти ваших будь яких цілей в спорті великих і малих.

Ми хочемо надати вам якісний продукт HIGH5 на кожну пробіжку, на кожну гонку, незалежно від того чи намагаєтесь ви перемогти, чи просто берете учать. З першого метра дистанції і на всіх наступних кілометрах, ми підтримаємо вас.

Маючи понад 25-річний досвід виробництва спортивного харчування, ми гарантуємо, що всі продукти HIGH5 забезпечені всім необхідним, щоб досягти найкращих результатів у будь-який день. В тому, що стосується смаку та продуктивності, ми завжди робимо все можливе.

 

Науково розроблена рецептури

Всі складові наших продуктів підібрані так, щоб допомогти вам досягти пікових показників. Як тільки ми переконаємось у ефективності складових, наші експерти зі смаку вступають в дію. Вони врівноважують смак, комбінуючи солодке із кислим, випробовуючи та підправляючи рецепт. Вони ніколи не зупиняються, поки результат не смакує чудово.

 

Розширений вибір смаку

В продуктах HIGH5 ви не побачите непотрібних наповнювачів або штучних ароматизаторів. Ревінь і заварний крем для спортивного харчування? Ні, це не сумісне з нами. Ми використовуємо лише натуральні ароматизатори, такі як пікантні цитрусові або солодкі ягоди. Які, як ми знаємо, дадуть вам необхідний стимул.

 

Суворо перевірено

Ми спеціалізуємось на розробці продуктів, які забезпечують достатню кількість енергії, щоб перенести вас через фінішну лінію. Окрім ретельного тестування нашими експертами, ми тісно співпрацюємо з німецькою професійною командою з велоспорту BORA - яка користується продукцією під час тренувань високої інтенсивності.

Історія

Виробництво було розпочато двома британськими триатлетами в 1994 році, вони завжди намагалися зробити ефективну продукцію для своїх колег-спортсменів. Приймавши учать у деяких з найжорсткіших змаганнях у світі, засновники компанії знали, що в першу чергу продукт повинен працювати, але також і те, що спортивне харчування повинно мати легкий смак і бути стабільними в шлунку та практичними у використанні. Цей розумний підхід означає, що вся продукція HIGH5 завжди на 100% відповідає своєму призначенню.

Нічого, крім найкращого

Хоча продукція, яку ми маємо в своєму асортименті, з часом змінювалася, цей практичний підхід все ще зберігає свою актуальність і сьогодні. Ми уважно оцінюємо кожну формулу препарату, ніколи не погоджуючись на результат, який лише відповідає звичайним стандартам. Ми змагалися самі, ми знаємо пекло останнього кілометра. І тому ми не готові зупинятися ні на чому, окрім найкращого. Якщо це означає адаптацію або оновлення того, як ми щось робимо, ми це зробимо.

Ось декілька найбільших досягнень, які впровадила компанія у спортивному харчуванні:

 

  • Першими в Європі випустили вуглеводно- білкові напої 4:1 для використання під час та після занять спортом
  • Перший у світі, хто провів передові випробування на поглинання вуглеводів у елітних спортсменів, встановивши нові рекорди в процесі.
  • Перша в Європі, яка використовує справжній фруктовий сік для більш легкого, освіжаючого смаку гелю, і все ще залишається однією з небагатьох компаній, яка це робить. Спортивне харчування HIGH5 - це не просто добавка, яка дозволяє бути швидшим і змагатися довше, воно також має чудовий смак!

 

Підтримка

HIGH5 – це спортивне харчування яке використовується у понад 500 гонках та змаганнях по всьому світу. З моменту першого створення HIGH5 ми визнали важливість підтримки спорту як на низовому рівні, так і на елітному рівні. Незалежно від того, чи просто ви хочете фінішувати або номагаєтесь встановити особистий рекорд, наші продукти дадуть вам все, щоб ваше тіло було найкращий фізичній формі у будь-який день.

Ми ваш найвідданіший партнер на тренуваннях, разом з HIGH5 для вас немає виклику, який би ви не могли виконати!