Пн-Пт 10:00-19:00,
Сб-Нд 10:00-18:00

Новинки взуття від Shimano

Новинки взуття від Shimano 18.02.2020

В магазин та на склад надійшла партія взуття Shimano.

SH-ME301, SH-RP400, та найцікавіші, SH-XC501 та SH-RC500.

Розглянемо ближче останні 2 моделі. 

Обидві виготовлені за технологіями, отриманими від топових моделей S-PHYRE XC9 та S-PHYRE RC9. Мають однакову конструкцію верхньої частини з дещо різними матеріалами. Застібка BOA має пластикові направляючі, що робить фіксацію на нозі стабільнішою. Також відсутній звичний язичок, який замінено двома огортаючими боковими частинами, що також краще фіксує взуття на нозі.

Крос-кантрійна модель має додатково захищений носок та п`ятку, ціпку підошву з компаундом від Michelin та можливістю вкрутити по 2 шипи для кращого зчеплення з поверхнею. Жорсткість підошви 7 з 11и.

Шосейна модель має підошву, виготовлену з матеріалу Shimano Dynalast, підсилену карбоновим волокном. Має вентиляційний канал під носком, та контактну поверхню підошви з термопластичного поліуретану (TPU). Жорсткість підошви 8 з 12и.

Ще одні цікава інновація для моделей середнього рівня - порожниста внутрішня осонова підошви, завдяки якій вага взуття зменшилась без втрати жосткості та міцності.

Шосейна модель доступна в чорному та синьому кольорах. Також пізніше має надійти і в білому кольорі.

Крос-кантрійна модель доступна також в чорному та синому кольорах, а також жіноча версія в дещо темнішому синьому кольорі.