Пн-Пт 10:00-19:00,
Сб-Нд 10:00-18:00

Зроби сезонне ТО велосипеда за 600 грн!

Зроби сезонне ТО велосипеда за 600 грн! 02.12.2023

Готуй велосипед до зими у веломайстерні velosiped.com!

Не маєш часу та бажання ремонтувати велосипед? Веломайстерня velosiped.com швидко і якісно підготує твій велосипед до зими всього за 600 гривень!

Наша нова акція допомоги твоєму улюбленому роверу робить сервіс простим і доступним. Цього сезону маємо для вас дві пропозиції за 600 та 900 гривень — GO! та CLEAN.

GO!

Пакет сервісу GO! — це профілактичне ТО. Воно складається з оцінки стану механізмів велосипеда, чистки та змащування втулок, центрування коліс (виправляємо «вісімки»), очищення та змащування рульової, налаштування роботи трансмісії (шифтери та перемикачі), сервісу гальмівної системи, а також змащування ланцюга сезонним мастилом.

Даний пакет коштує 600 грн.* і не включає вартість доставки велосипеда від дому до майстерні. Ти можеш замовити цю опцію додатково (+150 грн. в один бік). Кур'єр приїде, забере велосипед і ти отримаєш його вже справним і налаштованим, повністю готовим до суворої зими. Це дуже зручна пропозиція, коли часу на все не вистачає. Все, що від тебе потребується — подзвонити за номером (050) 882-00-62 та записатись на ТО. Зворотня доставка від майстерні до дому також оплачується окремо.

CLEAN.

Пакет сервісу CLEAN — це мийка велосипеда + профілактичне ТО. Ми відмиємо велосипед від бруду, почистимо та знежиримо компоненти трансмісії, після чого вони будуть виглядати як нові. Розберемо, почистимо і змастимо втулки та рульову, налаштуємо роботу трансмісії (шифтери та перемикачі), налаштуємо гальма, вирівняємо «вісімки» на колесах та змастимо ланцюг якісним мастилом на твій вибір.

Даний пакет коштує 900 грн.* і не включає вартість доставки велосипеда від дому до майстерні і назад. Доставка кур'єром оплачується окремо (+150 грн. в один бік). Пакет сервісу CLEAN підійде для тих, хто бажає, щоб велосипед навіть взимку виглядав чистеньким і охайним. Велосипеду приємно і роверист щасливий.


Умови акції.

Сезонна акція веломайстерні velosiped.com проводиться з 01.12.23 по 29.02.24. Графік роботи майстерні співпадає з графіком роботи магазина. Подивитись його можна на цій сторінці.

Записатись на обслуговування велосипеда можна за номером (050) 882-00-62.

Кур'єрська доставка велосипеда від дому до майстерні і назад оплачується окремо від обраного пакету сервісу і коштує 150 грн. в один бік.

* В результаті оцінки стану механізмів велосипеда може виявитись, що деякі компоненти та витратні матеріали (ланцюг, касета, зірки шатунів, гальмівні колодки, тощо) зношені або зламані і потребують заміни. Вартість запчастин у пакет сервісу не входить — їх власник оплачує окремо. Про всі додаткові витрати та наявність запчастин на заміну механік попередить тебе після оцінки стану велосипеда.