Пн-Пт 10:00-19:00,
Сб-Нд 10:00-18:00

Рюкзак Ergon BA 3 чорний (45000864)

Артикул: 45000864
Бренд: Ergon
Артикул: 45000864
В наявності
Виберіть колір:
7 440  грн
ГарантіяГарантія:

2 роки

повернення протягом 14 днів

Всі умови гарантії

ОплатаОплата
  • Оплата в касу (Київ)
  • Оплата кур'єру
  • ПриватБанк
  • VISA/MASTERCARD
ДоставкаДоставка
  • Самовивіз (Київ) Забрати завтра з 16.00
  • Кур'єром по Києву 100 грн Відправимо завтра
  • Нова пошта Відправимо завтра
  • Інші служби доставки Відправимо завтра
Опис товару
Велосипедний рюкзак Ergon BA 3 - це старший брат бестселлера BA2: в ньому ще більше місця і він ще більш приязний для любителів Enduro та All-Mountain. Завдяки індивідуальній системі налаштування, модель BA 3 ергономічно і комфортно відчувається на кожній спині, з усім необхідним для вас багажем.
Велика кількість кишень дозволяє ефективно організувати розміщення речей. Рюкзак має велике основне відділення, яке містить складану кишеню з м`якого флісу та окрему кишеню для окулярів, виконану з такого ж матеріалу. Велика зовнішня кишеня рюкзака Ergon BA 3 має органайзер з відділенням під 2 насоси та 5 невеликих сітчастих кишень для інструментів. 2 великі кишені на блискавці та еластична кишеня на стегновому поясі теж слугують додатковим простором для необхідних дрібничок.
На цьому переваги рюкзака BA 3 не закінчуються. Окреме відділення для питної системи дозволяє використовувати гідратор одночасно зі вставкою для захисту спини. А захист колін та ліктів можна зручно розмістити в нижній частині рюкзака. І, звісно ж, BA 3 має окреме кріплення для транспортування велосипедних шоломів будь-якого типу.
Широкий регульований поясний ремінь ергономічно фіксує рюкзак і таким чином запобігає спаданню плечових лямок. М`яка спинка рюкзака Ergon BA 3 забезпечує комфортну посадку з максимальною підтримкою в місцях контакту з тілом райдера, а також сприяє прекрасній вентиляції.
Характеристики:
Матеріал:Nylon, Polyester
Об`єм:15+2 л
Колір:Чорний
Вага:1060 г

Особливості

  • Відмінне допасування до кожної спини. Один розмір рюкзака підійде кожному. 4-направлена система регулювання дозволяє підлаштувати посадку для райдера будь-якої комплекції, від S до XL.
  • Adaptive Carrier System ергономічно розподіляє навантаження на плечах райдера. Ця система дозволяє прилягати рюкзаку максимально щільно до спини, навіть під час маневрів на MTB трасах. Регульована система утяжок підтягує нижню частину рюкзака через плечові лямки ближче до тіла, створюючи, таким чином, ергономічну посадку для будь-якої анатомії велосипедиста. На додачу, стегновий ремінь регулюється по довжині.
  • Само-регульовані плечові лямки Ergon з вільним ходом, оптимально повторюють контури тіла кожного райдера. Спеціальна компресія навантаження гарантує стабільне положення рюкзака, навіть в ділянці попереку. Міцність лямок посилюється алюмінієвими D-подібними кільцями.
  • Алюмінієвий каркас ергономічної форми. Формовані, гнучкі алюмінієві рейки забезпечують ергономічну посадку рюкзака на спині. Такий каркас може легко налаштовуватись в будь-який час із мінімумом зусиль.


  • Додаткові зображення

    Ergon BA3
    Ergon BA3
    Ergon BA3


    Характеристики
    Бренд Ergon
    Об`єм 15 л
    Товар Рюкзаки
    Колір Чорний
    Модель BA 3
    Рюкзак Ergon BA 3 чорний  Фото

    Рюкзак Ergon BA 3 чорний

    7 440  грн
    Відгуки
    Поки що ніхто не додав відгук чи питання. Будьте першим
    Залишіть свій відгук про цей товар або запитайте

    Або авторизуйтесь на сайті через соціальні мережі:

    Наскільки Вам сподобався товар?

    Введіть ім'я*

    Ваш відгук*

    Введіть свій email. Як тільки зміниться ціна - ми вам про це повідомимо. Дякуємо!

    Купити в 1 клік

    Введіть номер телефону. Ми передзвонимо для оформлення замовлення в робочий час. Дякуємо!

    Дізнатися, коли з'явиться

    Заповніть форму і ми повідомимо Вас про появу даного товару

    7 440 грн