Пн-Пт 10:00-19:00,
Сб-Нд 10:00-18:00

Рюкзак Ergon BX3 Evo чорний (45000890)

Артикул: 45000890
Бренд: Ergon
Артикул: 45000890
В наявності
Виберіть колір:
6 440  грн
ГарантіяГарантія:

2 роки

повернення протягом 14 днів

Всі умови гарантії

ОплатаОплата
  • Оплата в касу (Київ)
  • Оплата кур'єру
  • ПриватБанк
  • VISA/MASTERCARD
ДоставкаДоставка
  • Самовивіз (Київ) Забрати завтра з 16.00
  • Кур'єром по Києву 100 грн Відправимо завтра
  • Нова пошта Відправимо завтра
  • Інші служби доставки Відправимо завтра
Опис товару
Велорюкзак Ergon BX3 Evo - відмінний для тривалих подорожей. Він забезпечує прекрасну посадку для райдерів будь-якої комплекції. Завдяки саморегульованій системі налаштування, увесь багаж, який ви матимете з собою, завжди буде розміщений стабільно і близько до вашої спини, в будь-якій ситуації. Рюкзак має добре продуманий дизайн і забезпечує хорошу вентиляцію.
Рюкзак розділений на внутрішню складану кишеню, виготовлену з флісової тканини, кишеню під насос і відділення для питної системи об`ємом до 3 літрів. BX3 Evo також має дві великі фронтальні кишені з меншими сітчастими кишенями, а також двома великими кишенями на поясному ремені зі швидким доступом.
М`які вставки на спинці рюкзака забезпечують максимальний комфорт в місці прилягання рюкзака до спини райдера. А також вони забезпечують оптимальну циркуляцію повітря, яка сприяє відмінній вентиляції. Окрім того, поясний ремінь покращує розподіл ваги багажу, знімаючи напруження з плечей велосипедиста.
Ergon BX3 Evo також має кріплення для транспортування велосипедних шоломів будь-якого типу - як казанків, так і фулл-фейсів. На додачу, рюкзак сумісний із системою кріплення екшн-камер Sport Camera Chest Mount, яку можна придбати окремо.
Характеристики:
Матеріал:Nylon, Polyester
Об`єм:15+3 л
Колір:Чорний

Особливості

  • Відмінне допасування до кожної спини. Один розмір рюкзака підійде кожному. 4-направлена система регулювання дозволяє підлаштувати посадку для райдера будь-якої комплекції, від S до XL.
  • Adaptive Carrier System ергономічно розподіляє навантаження на плечах райдера. Ця система дозволяє прилягати рюкзаку максимально щільно до спини, навіть під час маневрів на MTB трасах. Регульована система утяжок підтягує нижню частину рюкзака через плечові лямки ближче до тіла, створюючи, таким чином, ергономічну посадку для будь-якої анатомії велосипедиста. На додачу, стегновий ремінь регулюється по довжині.
  • Само-регульовані плечові лямки Ergon з вільним ходом, оптимально повторюють контури тіла кожного райдера. Спеціальна компресія навантаження гарантує стабільне положення рюкзака, навіть в ділянці попереку. Міцність лямок посилюється алюмінієвими D-подібними кільцями.
  • Алюмінієвий каркас ергономічної форми. Формовані, гнучкі алюмінієві рейки забезпечують ергономічну посадку рюкзака на спині. Такий каркас може легко налаштовуватись в будь-який час із мінімумом зусиль.


  • Додаткові зображення

    Ergon BA3
    Ergon BA3
    Ergon BA3

    Характеристики
    Модель BX3 Evo
    Бренд Ergon
    Об`єм 15 л
    Товар Рюкзаки
    Колір Чорний
    Рюкзак Ergon BX3 Evo чорний  Фото

    Рюкзак Ergon BX3 Evo чорний

    6 440  грн
    Відгуки
    Поки що ніхто не додав відгук чи питання. Будьте першим
    Залишіть свій відгук про цей товар або запитайте

    Або авторизуйтесь на сайті через соціальні мережі:

    Наскільки Вам сподобався товар?

    Введіть ім'я*

    Ваш відгук*

    Введіть свій email. Як тільки зміниться ціна - ми вам про це повідомимо. Дякуємо!

    Купити в 1 клік

    Введіть номер телефону. Ми передзвонимо для оформлення замовлення в робочий час. Дякуємо!

    Дізнатися, коли з'явиться

    Заповніть форму і ми повідомимо Вас про появу даного товару

    6 440 грн