Пн-Пт 10:00-19:00,
Сб-Нд 10:00-18:00

Огляд велосипедних бахіл для різних погодних умов

Огляд велосипедних бахіл для різних погодних умов 28.09.2018

Цього року погода зіпсувалась ну дуже вже зненацька, чи не так? Багато хто з велосипедистів виявився неготовим до стрімкого похолодання, тому ми, магазин ВелоКиїв та інтернет-магазин velosiped.com, поспішаємо на допомогу.

Темою цієї статті будуть велосипедні бахіли – дрібниця, що може захистити ваші ноги від холоду, вітру та дощу. В наших магазинах можна придбати бахіли відомих виробників, з технологічних матеріалів та під будь-який бюджет.

Розглянемо детальніше найпопулярніші варіанти цього чудового аксесуару.

Бахіли G-Protect з неопрену.

Неопрен досить-таки розповсюджений матеріал для захисту ніг від холодного вітру та частково від вологи. Дані бахіли мають міцні пласкі стикові шви, роз'ємну застібку “блискавку” по задньому краю та світловідбиваючі смуги для кращої видимості в темну пору доби.
Придбати можна за посиланням.

Бахіли KLS Thermo Windblocker.


Продукт від словацької фірми. Виготовлений з функціонального мембранного матеріалу Windblocker від компанії Eschler. Дані бахіли призначені для захисту ніг від вологи та вітру за холодних температур, про що можна здогадатися з назви. До того ж, матеріал має чудові гігієнічні властивості, допомагаючи вивести вологу назовні і дозволяє ногам “дихати”.
Традиційно для виробника, бахіли оснащені зручною застібкою для простішого надягання та знімання. На поверхню нанесені світловідбиваючі лого виробника та зручна застібка “велкро” зі світловідбиваючою смужкою для більшої помітності в темну пору доби.
Матеріал складається на 89% з поліестеру, а на 11% з еластану.
Замовити бахіли KLS можна за посиланням.

Бахіли Shimano New Classic.


На перший погляд, прості недорогі бахіли від іменитого виробника. Однак, все змінюється, якщо придивитись. Це якісний та доступний варіант, який дозволить оцінити переваги використання бахіл.
Стильні та зручні бахіли зі світловідбиваючими смугами для кращої видимості в темну пору доби. Виготовлені з вітрозахисного матеріалу (78% стирол-бутадієновий каучук та 22% поліамід),  забезпечують базовий захист від вітру та крапель води, створюють утеплюючий ефект. Всі шви герметично проклеєні для збереження вологозахищеності, а носова частина посилена кевларом.

Бахіли Shimano Waterproof.


Універсальні бахіли, сумісні з багатьма моделями взуття, з тришаровим утепленням та величезними світловідбиваючими елементами.
Виготовлені з 100% поліаміду та вкриті поліуретаном, ці бахіли чудово захищають від пониження температур, сильного вітру та зберігають ноги сухими під час дощу. Крім того, шви герметично проклеєні, що виключає потрапляння вологи всередину. Виробник обіцяє, що вологовідштовхуюча поверхня збереже свої властивості навіть після багатьох циклів прання.
Широкий діапазон розмірної сітки та відносно низька ціна робить ці бахіли максимально доступними.

 

Бахіли Shimano серії S.

Модельний ряд велосипедних бахіл від Shimano серії S відрізняється елегантністю та “товщиною”. Чому в лапках? Товщина майже всіх моделей серії не перевищує 2 мм!
Але все по порядку:

Shimano S1000R H2O.


Виготовлені з тонкого неопрену та вкриті вологозахищеним поліуретаном. Шви герметично проклеєні. Окрім цього, мають спеціальний напівзакритий крій для шипів шосейного взуття. Завдяки продуманому дизайну та застібкам чудово прилягають до взуття та не заважають педалюванню. Носова частина посилена кевларом.
Виробник рекомендує використовувати дані бахіли в діапазоні температур від 0 до +10 С.

Shimano S1100R H2O Road.


Нова модель шосейних бахіл від японського виробника. Виготовлені з тонкого флісу для оптимального збереження тепла та вкриті поліуретаном для захисту від дощу та вітру. Оптимальний анатомічний напівзакритий крій та спеціальний дизайн носової частини, посиленої кевларом, забезпечують щільну посадку на взуття.
М’яка на дотик ворсова підкладка надає додаткове утеплення та комфорт.

Shimano S2000D.


Виготовлені з тонкого неоперену та вкриті вологостійким поліуретановим покриттям. Ремінець на застібці для регулювання та багатодетальний крій забезпечують оптимальне прилягання до взуття. Проклеєні герметичні шви забезпечують надійний захист від дощу. Носова частина посилена кевларом.
Рекомендована температура -5...+5 С – в самий раз на пізню осінь та ранню весну.

Shimano S3000X NPU


Виготовлені з еластичного неопрену завтовшки лише 3мм, який тягнеться в багатьох напрямках, вкриті міцним шаром поліуретану для захисту від вологи та вітру. Флісова підкладка з використанням бамбукового вугілля забезпечує гарну ізоляцію та чудові антибактеріальні властивості. Носова частина традиційно для виробника посилена кевларом, а всі шви герметично проклеєні.
Загалом, дані бахіли ідеально підійдуть для зимового MTB, адже мають напівзакриту підошву, а дизайн спеціально розроблений для гоночного взуття. Виробник заявляє, що бахіли витримають температуру від -10 до 0 С, що вражає.

Всі бахіли Shimano можна придбати на нашому сайті за посиланням.

Бахіли Pearl Izumi P.R.O. Barrier Lite.



І знову таки японський бренд, але на цей раз з власними розробками. В даних бахілах використані покращені та полегшені матеріали Barrier Lite P.R.O.
Окрім матеріалу фірмової розробки, виробник додав посилену кевларом нижню частину, а дизайн розроблявся спеціально для покращення аеродинаміки. Бахіли пропонують своєму власнику такий захист від вітру чи дощу, який виключає необхідність вдягати важке взуття. А заощаджена вага на ногах дозволить економити сили в складних умовах осінніх покатеньок.
Склад: 64% нейлон, 17% поліуретан, 15% поліестер, 2% нейлон Кордура (спеціальний нейлон з водовідштовхуючими властивостями), 1% еластан, 1% кевлар.
Ну і як і всі виробники, PI ретельно та герметично проклеїли всі шви та додали світловідбиваючих елементів для покращення видимості велосипедиста в поганоосвітлених умовах.
Якщо Shimano хвалилися тонкими бахілами серії S, то Pearl Izumi, в даному випадку, може похвалитися надлегкою вагою та аеродинамічністю, яку оцінять всі любителі шосе.

Бахіли Pearl Izumi P.R.O. Barrier WxB.

Як і в попередній моделі, використано матеріали Barrier P.R.O., однак не Lite варіант, а WxB (70% нейлон, 20% поліуретан, 8% еластан, 1% нейлон кордура, 1% кевлар). Шви проклеєні, а також цій моделі дісталася утеплена флісова підкладка, що дозволяє використовувати їх за нижчих температур. Все це робить бахіли оптимальним вибором в холод, вітрер та дощ.

Придбати бахіли Pearl Izumi пожна за посиланням.

Бахіли Craft Neoprene Bootie.


Іменитий шведський виробник велоодягу також не стоїть осторонь. Бахіли від Craft, виготовлені з якісного еластичного неопрену (32% поліуретан, 68% поліестер), забезпечують чи не найкращий захист від холоду, вітру, вологи чи бруду, однак без втрат аеродинамічних властивостей. Крім того, вони посилені кевларовими вставками в носовій та задній частинах, завдяки яким цей аксесуар прослужить своєму власникові довше. Купити можна тут.

Бахіли Bontrager RXL Softshell Waterproof MTB.

Велобахіли від Bontrager виготовлені з унікального матеріалу Softshell з ворсовою підкладкою. Ступінь захисту від холоду, вітру, дощу чи бруду дозволяє забути про зимове веловзуття, натомість катати цілий рік в одній і тій самій парі улюблених та легких кросівок.
Бахіли мають вологозахисну застібку “блискавку” та влиті захисні вставки на зовнішніх областях, які захищають від протирання.
Розроблені спеціально під шип МТБ. Склад матеріалу: 78% стирол-бутадієновий каучук, 22% поліамід.
Замовити дані бахіли можна за посиланням.

Це найпопулярніші моделі з тих, які ми пропонуємо своїм клієнтам, а з повним списком можна ознайомитись на сайті, у відповідному розділі.

Обираючи, пам'ятайте: поїздка буде в радість лише в тому випадку, якщо пройде комфортно. А комфорту можна досягнути, зберігаючи ноги сухими.