Пн-Пт 10:00-19:00,
Сб-Нд 10:00-18:00

ELITE CHALLENGE - перегони на велотренажерах вперше в Україні

ELITE CHALLENGE - перегони на велотренажерах вперше в Україні 14.12.2019

Вперше в Україні відбудуться змагання на інтерактивних велотренажерах – Elite Challenge! Приходьте, приймайте участь, покажіть ваші здібності та вигравайте подарунки.

Elite Challenge - це щорічні змагання на велотренажерах від італійського виробника ELITE, протягом яких учасники намагаються якомога швидше подолати відрізок віртуальної траси. Цього року наші клієнти матимуть змогу прийняти участь, адже Velosiped.com та Велокиїв - серед семи партнерів Elite в Україні, що долучились до проведення змагання.

Тож запрошуємо вас завітати до нас у магазин Велокиїв (м. Київ, вул. Комбайнерів, 3А) з 19.12.2019 по 19.01.2020 та пройти Elite Challenge на велотренажері Elite Direto X. Участь безкоштовна!

Головний приз змагань в Україні - велотренажер Elite Direto X, а перші 50 учасників, що пройдуть дистанцію в нашому магазині, отримають в подарунок флягу Elite. 

Власники кращих результатів, отриманих в магазині Велокиїв за кожен тиждень проведення змагань та з весь період отримають спеціальні подарунки та пропозиції від нашого магазину.

Цьогорічна траса змагань EliteChallenge - це ділянка гонки Gran Fondo Roma довжиною 2978м. Середній підйом 0,4%, максимальний 5,8%.

Для проходження дистанції рекомендуємо мати при собі зручний одяг та взуття, рушник. Тренажер з встановленим шосейним велосипедом та педалями-платформами надається магазином. Також можливе проходження дистанції на своєму велосипеді або педалях. За погодженням з адміністрацією можливий пробний заїзд, але у залік іде лише один результат від одного учасника.

Щотижня кращі результати публікуватимуться на цьому сайті, на нашій сторінці у Facebook та сторінці організатора змагань Паул Ланге Україна. Підписуйтесь та слідкуйте за новинами!

Підсумки та ім'я переможця будуть опубліковані 21 січня 2020 року.

 

Детальне положення про змагання>>