Пн-Пт 10:00-19:00,
Сб-Нд 10:00-18:00

Устілки Ergon IP Touring Solestar 42-43 (48200023)

Артикул: 48200023
Бренд: Ergon
Артикул: 48200023
В наявності
2 440  грн
ГарантіяГарантія:

Гарантія на заводський брак
Повернення протягом 14 днів

ОплатаОплата
  • Оплата в касу (Київ)
  • Оплата кур'єру
  • ПриватБанк
  • VISA/MASTERCARD
ДоставкаДоставка
  • Самовивіз (Київ) Забрати завтра з 16.00
  • Кур'єром по Києву 100 грн Відправимо завтра
  • Нова пошта Відправимо завтра
  • Інші служби доставки Відправимо завтра
Опис товару
Устілки Ergon IP Touring Solestar ергономічно стабілізують вашу стопу, підтримують комфорт руху, максимізують продуктивність та знижують дискомфорт. Ця модель устілок створена разом з компанією Solestar.
Характеристики:
Розмір:42-43
Верхній шар:міцна натуральна матерія
Підкладка:ортопедична піна з етиленвінілацетату (ЕВА) з включеннями з оріхового дерева
Оболонка:композит зі скловолокна

Особливості:
Стопа має бути стабілізована під час їзди. Стопа і кісточка відрізняються доволі складною кінематикою руху. За це відповідають 26 кісток, 33 суглоба і понад 100 сухожиль. Однак, що стосується рухів під час їзди на велосипеді, така рухомість скоріше не бажана і шкодить оптимальній передачі потужності до педалі. Звичайні устілки для веловзуття не стабілізують стопу або роблять це недостатньо ефективно. Це веде до втрати продуктивності і комфорту під час педалювання. До того ж, вісьова від стопи до коліна і стегна часто не рівна, що призводить до дискомфорту в стопі та/або колінному суглобі. Ergon вирішує ці проблеми ергономічними устілками IP Touring Solestar.
Запатентована стабілізуюча дельта. Запатентована стабілізуюча дельта утримує стопу в природній горизонтальній позициії і запобігає нахилу всередину або назовні. Основа під плюсневий суглоб великого пальця знижена, зовнішня грань носка піднята вгору, суглоб кісточки має підтримку і як результат, більше потужності, краще комфорт і вища ефективність.
Максимальна потужність. Багато велосипедистів вважають, що комфорт стопи та максимальна продуктивність є взаємновиключними. Вони помиляються. Найжорсткіше взуття не допоможе при неправильній посадці і дискомфорт запобігатиме максимальному тиску на педаль при кожному штрисі. Ступня ефективна тільки при ідеальній посадці. Устілка IP Touring Solestar надає саме таку ідеальну посадку.
Оптимальна підтримка. Велосипедисти потребують стабільності стопи в будь-яких аспектах біомеханіки. В спортивних дисциплінах МТБ та шосе устілка IP Touring Solestar усуває обертання в кісточці та забезпечує оптимальну передачу потужності. В туфлях з вільною посадкою та м`якою устілкою (що є нормою в багатьох МТБ-випадках), устілки Ergon нададуть необхідної стабільності.
Продумана ергономіка. Стопа природним чином рухається всередину та назовні під тиском (пронація/супінація).?На велосипеді, однак, ці рухи ергономічно та біомеханічно не бажані: втрата потужності, навантаження на сухожилля, зв`язки та суглоби є результатом цього. Устілки IP Touring Solestar ефективно запобігають таким рухам та стабілізують стопу.
Устілки усувають оніміння і поколювання. Велосипедисти нерідко відчувають оніміння, неприємне поколювання або біль в пальцях та пов`язані з цим проблеми з колінами. Подібний дискомфорт позбавляє вас задоволення від катання і віднімає час в перегонах. Устілки Ergon усувають такий дискомфорт.

Характеристики
Бренд Ergon
Розмір 42-43
Товар Устілки
Устілки Ergon IP Touring Solestar 42-43  Фото

Устілки Ergon IP Touring Solestar 42-43

2 440  грн
Відгуки
Поки що ніхто не додав відгук чи питання. Будьте першим
Залишіть свій відгук про цей товар або запитайте

Або авторизуйтесь на сайті через соціальні мережі:

Наскільки Вам сподобався товар?

Введіть ім'я*

Ваш відгук*

Останнє переглянуте

Введіть свій email. Як тільки зміниться ціна - ми вам про це повідомимо. Дякуємо!

Купити в 1 клік

Введіть номер телефону. Ми передзвонимо для оформлення замовлення в робочий час. Дякуємо!

Дізнатися, коли з'явиться

Заповніть форму і ми повідомимо Вас про появу даного товару

2 440 грн